Logo Image 0
whatsapp-green.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

De werkplaats van Autobedrijf Thomas Rutten

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autobedrijf Thomas Rutten in Budel helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

 
Sub Page Listing Image

Werkplaats afspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Sub Page Listing Image

Onderhoud & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Sub Page Listing Image

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen. Naast een kostenbesparing is het bovendien ook een stuk veiliger.

Sub Page Listing Image

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

Sub Page Listing Image

APK-keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Sub Page Listing Image

Airco-service

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Autobedrijf Thomas Rutten kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Sub Page Listing Image

Cardetailing

Bij Autobedrijf Thomas Rutten in Budel bieden wij car detailing aan, ook wel professionele reiniging genoemd. Van een basisreiniging tot een grondige behandeling.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website