Logo Image 0
whatsapp-green.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Hier staan we voor

Naast de in en verkoop van occasions kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie, aircoservice en APK van alle merken auto’s. Het aanbod van Autobedrijf Thomas Rutten varieert wekelijks en wij bieden ook de mogelijkheid uw huidige auto bij ons in te ruilen.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met verschillende financierings mogelijkheden voor de aankoop van uw nieuwe occasion. Autobedrijf Thomas Rutten staat voor u klaar!

  • Aanvullende diensten
  • Persoonlijke benadering
  • Moderne werkplaats
  • Jong gebruikte auto’s
  • Zoekopdrachten
  • Lage kilometerstanden
2011

Ervaring sinds

8.7

Klanttevredenheid

24

Aantal merken

Welkom bij Autobedrijf Thomas Rutten

Welkom bij Autobedrijf Thomas Rutten. Wat in 2012 als hobby in een ouderlijke schuur begon met de verkoop en reparatie van voornamelijk Volkswagens is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig universeel RDW erkend Autobedrijf met alle aspecten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, aircoservice, bandenservice en APK van alle merken.

Ook hebben wij een ruim aanbod van +- 100 occasions in verschillende prijsklassen. Staat uw droomauto er even niet tussen? Houd onze site dan in de gaten, ons aanbod veranderd wekelijks. Uiteraard kunt u uw huidige auto ook bij ons inruilen tegen een reële prijs.

Uw huidige auto verkopen? Hiervoor vult u het inkoopformulier op onze site in. Wij komen binnen 24 uur met een passend bod. Benieuwd wat wij u verder kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan ons bedrijf aan de Randweg-Zuid 40 in Budel.

Ons team staat graag voor u klaar!

Neem een kijkje in onze zaak

Morgen Internet – Zorgeloos Light website